Tədris müəssələri üçün qidalanma

CoolCooking

Bu proqram tərdis müəssələrində şagirdlərin və tələbələrin sıx nahar etdikləri yerdə tətbiq olunur. Yeniyetmələrin dərs arasında onlara ayrılan qısa fasilədə həm sağlam həm doyumlu bəzi yeniyetmələrə öz istəklərinə və sağlamlıqlarına görə dietik qidalanmalı vacib məsələdir.

Bu cür rosionlarda meyuda daha çox ətli və yağlı qidalara deyil, tərəvəzlərdən daha çox istifadə olunan qidalar daxildir.

Məktəblər üçün qidalanma haqqında daha ətraflı məlumat üçün bizə zəng edin və ya bir e-poçt göndərin.

PointIt

Balanced Nutrition
Our PointIt concept makes it simple to eat healthily. It uses a traffic-lights system to help diners determine how much of each type of food to eat each month. The concept is based on DGE (German Nutrition Society) recommendations.

Şagirdlər və valideynlər üçün

Qidalanma

Davamlı qida

Regional və mövsümi
Yeməklərin qida və enerji dəyərləri üzrə cədvəldə göstərilən məlumatlar laboratoriya müayinələri, texniki-texnoloji xəritə və təchizatçılar tərəfindən təqdim olunan qida dəyəri məlumatlarına əsaslanır. Porsiya həcmində fərqlilik, həmçinin regional və mövsüm fərqliliyi hər bir menyu məhsulunun qida dəyərinə təsir edə bilər. Yeməklərin resepturası vaxtaşırı dəyişə bilər.

Maks-Service

HACCP konsepsiyası

Qida Gigiyenası
HACCP konsepsiyası istehsal prosesində ciddi qida gigiyena və təhlükəsizlik təmin edən effektiv nəzarət sistemidir. Bu ardıcıl sənədləri, və müstəqil HACCP gigiyena İnstitutu tərəfindən həyata keçirilir müntəzəm yoxlamalar tələb edir.

D-A-CH

Sağlam qidalanma
Biz müştərilərimizin sağlamlıqlarının qayğılarlna qalırıq. Bizi seçən müştərilərin qidalanmalarını bizə etibar etmələri,sağlam qidalanmaları və hər zaman özlərini güclü və gümrah hiss etmələri bizim üçün böyük fəxrdir.