Qidalanma: iştah və xoş hal-əlval

Zövqünüzə görə yemək seçimi

Hər kəs sağlam və gənc qalmaq istər. Həyat boyu sağlamlığın isə ən fundamental dayağı sağlam qidalanmaqdır. Sağlam qidalanma beşikdən məzara qədər insanın həyatına təsir edər. Sağlam qidalanmanin mənası kafi və balanslı qidalanmaqdır.

Kafi qidalanma, adamın ehtiyac duyduğu qida elementləri və enerjini təmin edəcək miqdarda qida qəbul etmə mənasını verər. Balanslı qidalanma isə enerji və qida elementləri ehtiyacının dəyişik qaynaqlardan təmin edilməsidir.

Bir adam ola bilər kafi qidalanır, əgər fərqli qidalar qəbul etmirsə, yəni tək növ qidalanırsa, qidalanma baxımından risk altındadır. Sağlam qidalanma-qidalanma qanunlarına tam və daim əməl etmək deməkdir. Yayılmış fikirlərin əksinə, sağlam qidalanma bahalı ya da ləzzətsiz deyil.

Hər kəsin sağlam qidalanma haqqı və şansı vardır. Həyatdan həzz alaraq , xəstə olmadan uzun illər yaşamaq və həmişə rahat və enerjili olmanın ən kəsə yolu olan sağlam qidalanma həyat boyu davam etdirilməlidir.

Biz sizə həm təmiz məhsullar və tam sağlam qidalanma təklif edirik.

Maks-Service

HACCP konsepsiyası

Qida Gigiyenası
HACCP konsepsiyası istehsal prosesində ciddi qida gigiyena və təhlükəsizlik təmin edən effektiv nəzarət sistemidir. Bu ardıcıl sənədləri, və müstəqil HACCP gigiyena İnstitutu tərəfindən həyata keçirilir müntəzəm yoxlamalar tələb edir

Davamlı qida

Regional və mövsümi
Yeməklərin qida və enerji dəyərləri üzrə cədvəldə göstərilən məlumatlar laboratoriya müayinələri, texniki-texnoloji xəritə və təchizatçılar tərəfindən təqdim olunan qida dəyəri məlumatlarına əsaslanır. Porsiya həcmində fərqlilik, həmçinin regional və mövsüm fərqliliyi hər bir menyu məhsulunun qida dəyərinə təsir edə bilər. Yeməklərin resepturası vaxtaşırı dəyişə bilər.

Davamlı qida

Regional və mövsümi
Yeməklərin qida və enerji dəyərləri üzrə cədvəldə göstərilən məlumatlar laboratoriya müayinələri, texniki-texnoloji xəritə və təchizatçılar tərəfindən təqdim olunan qida dəyəri məlumatlarına əsaslanır. Porsiya həcmində fərqlilik, həmçinin regional və mövsüm fərqliliyi hər bir menyu məhsulunun qida dəyərinə təsir edə bilər. Yeməklərin resepturası vaxtaşırı dəyişə bilər.

Maks-Service

HACCP konsepsiyası

Qida Gigiyenası
HACCP konsepsiyası istehsal prosesində ciddi qida gigiyena və təhlükəsizlik təmin edən effektiv nəzarət sistemidir. Bu ardıcıl sənədləri, və müstəqil HACCP gigiyena İnstitutu tərəfindən həyata keçirilir müntəzəm yoxlamalar tələb edir.

D-A-CH

Sağlam qidalanma
Biz müştərilərimizin sağlamlıqlarının qayğılarlna qalırıq. Bizi seçən müştərilərin qidalanmalarını bizə etibar etmələri,sağlam qidalanmaları və hər zaman özlərini güclü və gümrah hiss etmələri bizim üçün böyük fəxrdir.